Jaime Gallego arriba al Barça fins al 2025

Jaime Gallego arriba al Barça fins al 2025

El pivot de 21 anys se suma al projecte blaugrana

El FC Barcelona ha arribat a un acord amb el Bathco BM Torrelavega per a la incorporació del pivot Jaime Gallego. El jugador, de 21 anys, s’ha compromès amb el Barça fins a l’estiu del 2025.

Gallego és un jugador jove de present i futur. El madrileny, que s’ha passat l’última temporada recuperant-se d’una lesió de genoll, va debutar amb la selecció espanyola amb només 20 anys gràcies a les seves bones actuacions a Torrelavega.

El pivot, d’1,99 metres i 107 kg de pes, destaca per la seva exuberància física i domina ambdós costats de la pista, aportant duresa en defensa i talent en atac. La seva última temporada completa a la Lliga Asobal, la 2021/22, va sumar 71 gols en 30 partits i va ser una peça clau per a la salvació del Bathco Torrelavega.

Gallego: "Qualsevol noi que juga a handbol somia a arribar al Barça"

El nou jugador blaugrana no amaga la il·lusió per aterrar a Barcelona: "Qualsevol noi que juga a handbol somia a arribar al Barça. És el millor equip del món. Per mi estar aquí suposa un somni complert i és un repte molt maco", confessa en declaracions al Club.

Ell mateix es defineix com un pivot "gran, que pot atacar i defensar en les dues àrees".

Gallego deixa clares les seves ganes de progressar: "Estic molt content, molt il·lusionat. Ja aquest any passat, a Torrelavega, vaig debutar amb la selecció i va ser increïble. Ara fer una nova passa a la meva carrera suposa una alegria immensa i un orgull", explica.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut