Martí Soler, renovat i cedit

Martí Soler, renovat i cedit

El jove extrem esquerre ha renovat per tres temporades i marxarà cedit al BM Logronyo La Rioja dues temporades

El Barça i Martí Soler han arribat a un acord per ampliar el contracte de l’extrem esquerre català fins al 2026. De totes maneres, el jugador de 19 anys anirà cedit dues temporades al BM Logronyo La Rioja per seguir evolucionant i guanyar minuts en un club que la temporada vinent jugarà a Europa. 

Soler va agafar protagonisme aquest curs al primer equip arran de la lesió de llarga duració d'Aitor Ariño. Carlos Ortega, entrenador de l’equip, no va dubtar en cap moment i va decidir incorporar-lo de manera immediata a l’equip sense pensar a fitxar fora. I el noi fet al planter no va decebre i va ser un substitut de garanties a la posició d’extrem esquerre. 

Bones xifres

En els 17 partits jugats aquesta temporada a la Lliga Plenitude Asobal ha marcat 38 gols, mentre que a l'EHF Champions League la seva aportació anotadora ha estat menor, però sempre ha estat un jugador de garanties. En les 10 aparicions a la màxima competició internacional, l’extrem ha marcat vuit gols

A la Supercopa Ibèrica celebrada a Màlaga va sumar cinc dianes, mentre que a la Copa Asobal disputada a Lleó la seva aportació va ser de set gols. A més, a la Copa del Rei de Santander va col·laborar amb tres gols més per sumar un altre títol per al Barça. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut