Artur Parera i el Barça separen els seus camins

Artur Parera i el Barça separen els seus camins

El jove pivot deixa el Club després d’una temporada al primer equip i set a l’hanbdol formatiu

El Barça i Artur Parera han arribat a un acord perquè el jove pivot barceloní abandoni la disciplina el 30 de juny. Després d’una temporada de ple dret al primer equip, el Club ha decidit que Parera segueixi la seva carrera per separat. 

L’Artur va pujar al primer equip la temporada 2022/23 i va ser un habitual durant la Lliga Plenitude Asobal a les ordres de Carlos Ortega. De fet, a la competició nacional va jugar en 29 partits en què va marcar 61 gols. La temporada anterior, va ser un dels habituals del Barça Atlètic que pujaven a ajudar el primer equip i en el qual va col·laborar amb 17 gols en setze aparicions amb els grans. El debut el va fer un any abans amb una participació i un gol. 

Poca participació en la Champions

A la competició europea, Parera ha estat el jugador descartat en la majoria dels partits i només ha participat en dos enfrontaments en què ha marcat dos gols, el primer a la pista del Pick Szeged en la jornada inaugural de l'EHF Champions League, i el segon, al Palau davant de l’Elverum noruec en l’onzena jornada de la competició. 

El FC Barcelona vol desitjar-li el millor de cara al seu futur tant en l'aspecte personal com professional després de la seva estada al Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut