Ludovic Fàbregas deixa el Barça

Ludovic Fàbregas deixa el Barça

El pivot francès abandona la disciplina blaugrana després de cinc temporades plenes d’èxit

Ludovic Fàbregas deixarà de ser jugador del Barça a partir de l’1 de juliol quan s’incorporarà al Veszprém hongarès. El pivot francès va arribar a l’estiu del 2018 provinent del Montpeller de la Lliga francesa amb només 22 anys. Des del primer dia, Fàbregas va convertir-se en un pilar de l’equip i en un dels jugadors més importants dels blaugranes tant en atac com en defensa. 

Jugador referent

En les cinc temporades en què el de Banyuls ha vestit la samarreta blaugrana ha estat triat com a millor pivot de l’Asobal els cinc anys. Un domini que ha estat evident des de la seva arribada a Barcelona. A més, també ho ha estat en dues ocasions a la Champions (2020/21 i 2022/23) i escollit com a millor jove de la competició el curs 2018/19. Ha marcat 360 gols a la Lliga Plenitude Asobal en 120 partits, mentre que a l'EHF Champions League, n’ha fet 287.

Record inesborrable

Un dels records que quedarà sempre a la retina dels aficionats culers serà el llançament de penal de Ludo a la tanda de penals de l'edició del 2022. La final havia acabat amb empat al final dels 60 minuts i, després de jugar-se una pròrroga, el marcador continuava amb igualtat. Ell era el cinquè llançador dels de Carlos Ortega. Aleix Gómez, Dika Mem, Ali Zein i Melvyn Richardson havien marcat els seus llançaments. A més, Gonzalo Pérez de Vargas havia aturat el llançament a Dani Dujshebaev i si Fàbregas encertava, el Barça es proclamaria campió. I Ludo no va fallar i el club català va sumar el seu onzè títol com a millor equip del continent.

Palmarès envejable

Així doncs, el palmarès del pivot amb el Barça és sensacional i en aquestes cinc temporades ha aconseguit cinc Lligues, cinc Copes del Rei, cinc Copes Asobal, cinc Supercopes de Catalunya, quatre Supercopes d’Espanya, dues EHF Champions League, dues Super Globe i una Supercopa Ibèrica. Un total de 29 títols que han permès que l’equip d’handbol continuï sent un referent dins d’aquest esport a escala mundial

El FC Barcelona vol desitjar-li el millor de cara al seu futur tant l'aspecte personal com professional després de la seva estada de cinc anys al Club.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut