Barça - GOG: Exhibició i cap a l'EHF Final4! (36-31)

Barça - GOG: Exhibició i cap a l'EHF Final4! (36-31)

Els blaugranes han agafat el bitllet per a Colònia després de dominar de principi a fi el matx en un alegre Palau Blaugrana

Wir sind gleich da, Köln! O el que seria el mateix en català: Colònia, ja venim! El Barça s'ha classificat per a la TruckScout24 EHF FINAL4 2023 després de derrotar el GOG per un incontestable 36-31. D'aquesta manera, els blaugranes han estat superiors en tota l'eliminatòria d'aquests quarts de final. Testimonis també de l'exhibició culer al Palau Blaugrana per tenir el bitllet cap al Lanxess Arena. 

La defensa i l'atac rutllen a la perfecció

Una defensa sensacional. Així s'ha plantat l'elenc de Carlos Ortega en la tornada dels quarts de final europeus. Acompanyats d'un Palau Blaugrana entregadíssim i un magistral Gonzalo Pérez de Vargas, els blaugranes han mantingut a ratlla l'atac danès de set homes. Un argument insuficient per portar la batuta del marcador. Perquè l'1 culer ha continuat aturant i la rereguarda ha continuat mostrant agressivitat i impermeabilitat.

El lluminós sempre ha estat barcelonista. Les diferències inicials han oscil·lat entre l'un, dos i tres gols. Dika Mem, Ludovic Fabregas i N'Guessan han sobresortit en els primers parcials favorables. Makuc i Frade han estat els següents barcelonistes en aportar a un atac que ha buscat la vertiginositat constantment. Exhibint diferents recursos i sumant més figures a la causa anotadora, on fins i tot s'ha apuntat gol el porter Pérez de Vargas, el Barça ha assolit una nova màxima renda de +8. Fet irrefutable de la superiortat aclaparadora blaugrana de principi a fi de la primera part (20-13). 

Sense sofriment, arriben al triomf final

A la represa, el guió no ha sofert canvis. El conjunt danès ha continuat amb un atac de set. I, de nou, ha esdevingut un plantejament estèril, ja que els de Carlos Ortega no han deixat que s'endinsés ni en aquesta tornada de quarts de final, ni, en cap cas, en l'eliminatòria. En conseqüència, l'afició barcelonista, on ha destacat la presència de les jugadores del primer equip Femení Mapi León, Engen i Rolfö, i d'Helder Nunes, de l'hoquei i Coelho del futbol sala, ha continuat vibrant amb l'equip blaugrana -més a la conclusió del partit, on jugadors i afició han estat una comunió per celebrar la classificació-. 

Així doncs, sense cap mena de patiment els de Carlos Ortega han certificat la seva presència a la TruckScout24 EHF FINAL4 2023. Una fase final on arriben després de mostrar autoritat i exhibició davant el GOG. Un rival que ha sofert la voracitat del Barça, que no s'ha relaxat en cap moment al temple barcelonista -que en la segona part només ha vist una mínima diferència de +4-. Mostrant actitud defensiva i una alta efectivitat llançadora, els blaugranes han dirigit el partit cap a la victòria final: 36-31. Cap a l'alegria final per a la classificació per a l'EHF Final4. Ara, com resava una pancarta amb la qual els culers han posat al final del matx, és Temps per escriure història a Colònia

FITXA DEL PARTIT

Barça, 36
GOG, 31

Barça: Gonzalo Pérez de Vargas (1), Aleix Gomez (1), Dika Mem (5), Thiagus Petrus (-), Ludovic Fabregas (3), N'Guessan (2) i Wanne (2) -set inicial- Nielsen (-), Makuc (2), Frade (7), Richardson (4), Carlsbogard (4), Cindric (1), Martí Soler (1), Janc (2) i Pol Valera (1)
GOG: Thulin (-), Jakobsen (3), Tollbring (-), Olsen (4), Jorgensen (3), Madsen (5) Rasmussen (1) -set inicial- Dorgelo (-), Pedersen (2), Kildelund (2), Clausen (-), Leger (2), Cehte (-), Dreyer (-), Als (3) i Lykke (3)

Parcials: 3-2; 7-4; 9-6; 14-10; 18-12; 20-13 // 24-17; 27-21; 29-23; 31-26; 33-28; 36-31

Àrbitres: Robert Schulze i Tobias Tönnies

Assistència: 3.698 espectadors i especatdores

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut