Dona suport l’equip a Colònia!

Dona suport l’equip a Colònia!

Les entrades estaran disponibles a partir d’aquest divendres

El Barça d’handbol estarà a la TruckScout24 EHF FINAL4 2023 de Colònia del 17 i 18 de juny! I tu també podràs ser-hi! Acompanya l’equip blaugrana en la recerca del tercer títol de Champions consecutiu. La temporada passada vam convertir-nos en el primer equip en repetir a Colònia i volem tornar a ser el millor de tots. 

A partir d’aquest divendres 19 de maig a les 12h, el Club posarà a la venda els abonaments pels dos dies de competició (17 i 18 de juny) per socis del Club. El públic general podrà accedir als abonaments 48 hores després, a partir de diumenge a les 12 h.

A més, la setmana vinent els socis i aficionats tindran l’oportunitat d’adquirir paquets de viatge per fer costat a la plantilla blaugrana.

El Barça, després de superar el GOG danès als quarts de final, és el tercer equip classificat per a l’EHF FINAL4 2023, juntament amb el Barlinek Industria Kielce, el SC Magdeburg i el PSG

Després d’aconseguir una fita històrica la temporada passada al sumar l’onzena Copa d’Europa de la secció, els de Carlos Ortega miraran de sumar un nou títol a Alemanya i seguir sent el màxim dominador de l’handbol a Europa. Els blaugranes intentaran sumar el cinquè títol a Colònia després de les edicions de 2010/11 davant del Ciudad Real; la del 2014/15 amb el Vészprem; la del 2020/21 contra l’Aalborg; i la de la temporada passada davant del Kielce als penals.

I és que el cap de setmana de l’EHF FINAL4 2023 no passa només pels quatre partits al Lanxess Arena que inclouen totes les entrades (dues semifinals, tercer i quart lloc i final), sinó que Colònia es converteix en la capital mundial de l’handbol.

La ciutat alemanya respira un ambient únic en el món de l’esport des de la festa d’inauguració del divendres 16 de juny, amb tots els equips presents en un espai a l’aire lliure, fins la cloenda amb l’aixecament del títol per part del campió.

Colònia espera el Barça i us espera a vosaltres, culers!

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut