Arriba la 12a Copa Plenitude Asobal consecutiva

Arriba la 12a Copa Plenitude Asobal consecutiva

El conjunt blaugrana s'ha imposat en la final contra l'Abanca Ademar de Lleó i, d'aquesta manera, ha aixecat el tercer títol de la temporada

El Barça ha guanyat la 18a Copa Sacyr ASOBAL de la seva història després de vèncer l’Abanca Ademar de Lleó per 21-39 a la final. Els homes dirigits per Carlos Ortega sumen la 12a Copa Asobal consecutiva i des de la temporada 2011/12 el Barça no ha deixat escapar mai aquesta competició, i han augmentat així el palmarès de la secció. 

Amb aquest triomf, els culers amplien el seu domini en la Copa Plenitude ASOBAL amb 18 títols. El segon equip que més en té és el BM Ciudad Real, amb sis, i el CB Cantàbria, amb quatre.

Tercer de la temporada

Amb la Copa Asobal 2022/23, el Barça ja suma tres títols aquesta temporada. El curs va arrencar amb la consecució de la Supercopa de Catalunya davant del Granollers i a finals del mes de desembre van sumar la primera edició de la Supercopa Ibèrica en derrotar el FC Porto per 32-24 a la final. Anteriorment havien vençut l’Sporting per 37-34. 

A partir d’ara, el conjunt català centrarà tots els esforços a poder assegurar-se al més aviat possible la Lliga Plenitude Asobal. Els blaugranes avantatgen en nou punts al seu perseguidor, el Fraikin Granollers, i volen sumar aquest títol abans de centrar-se en la Copa del Rei que se celebrarà a Santander els propers 5-6-7 de maig. 

Tres dies després, els d’Ortega jugaran el primer partit dels quarts de final de l'EHF Champions League amb l’objectiu d’estar un any més a Colònia i revalidar el títol aconseguit la temporada passada després de convertir-se en el primer club que va guanyar dos títols de manera consecutiva d'ençà que es juga el format de Final a Quatre. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut