Leo Maciel deixa la disciplina blaugrana

Leo Maciel deixa la disciplina blaugrana

L'argentí no seguirà al Barça

El porter Leo Maciel deixa la disciplina blaugrana i no continuarà al FC Barcelona la temporada que ve. L'argentí ha complert l'any de contracte que l'unia al Club i ha ajudat l'equip a signar un curs històric, amb la consecució de sis títols, entre els quals destaca la segona EHF Champions League consecutiva.

Maciel, amb una àmplia experiència a la Lliga Sacyr Asobal, ha estat una peça important sobretot a la competició domèstica, amb diverses actuacions destacades tant al Palau Blaugrana com a fora de casa.

L'argentí també ha estat clau en alguns partits de la Champions, com en el doble enfrontament davant el Porto, i va tenir minuts també a l'EHF Final4.

Durant la seva estada al club català, Leo Maciel ha sumat sis dels set títols disputats com són la Supercopa d’Espanya, la Supercopa de Catalunya, la Copa del Rei, la Lliga Sacyr Asobal, la Copa Asobal i l'EHF Champions League.

El FC Barcelona vol desitjar-li el millor de cara al seu futur tant en el personal com en el professional després de la seva estada al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut