El Barça i Ali Zein separen els seus camins

El Barça i Ali Zein separen els seus camins

L’egipci deixa la disciplina blaugrana després d’un any ple d’èxits

El lateral esquerre Ali Zein i el FC Barcelona separen els seus camins després d’una temporada plena d’èxits, coronada amb la consecució de l’EHF Champions League. L’egipci va arribar al Barça l’estiu del 2021 provinent de l’Al Sharjaj dels Emirats Àrabs i, un any després, es desvincula del Club amb els objectius complerts.

Zein ha destacat aquesta temporada a les ordres de Carlos Ortega pel seu gran rendiment defensiu. I és que el lateral ha estat el millor soci de Thiagus Petrus en l’eix d’una defensa que s’ha erigit clau per conquerir sis títols en el seu únic curs com a blaugrana.

A més de la seva contribució defensiva, l’egipci ha sumat 60 gols en 30 partits disputats a la Lliga Sacyr Asobal i 12 gols en 17 partits jugats a l’EHF Champions League.

Durant la seva estada al club català, Ali Zein ha sumat sis dels set títols disputats com són la Supercopa d’Espanya, la Supercopa de Catalunya, la Copa del Rei, la Lliga Sacyr Asobal, la Copa Asobal i l'EHF Champions League.

El FC Barcelona vol desitjar-li el millor de cara al seu futur tant en el personal com en el professional després de la seva estada al Club.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut