Ángel Fernández es desvincula del Barça

Ángel Fernández es desvincula del Barça

L’extrem esquerre càntabre no jugarà la propera temporada amb el Campió d’Europa

Ángel Fernández que va arribar l’estiu passat al Barça no continuarà sota les ordres de Carlos Ortega. L’extrem espanyol va arribar l’estiu passat amb un contracte d’una temporada i ha complert amb escreix el rol a l’extrem esquerre de l’equip. 

Fitxat del Kielce polonès, Fernández es va incorporar a la disciplina culer un cop disputats els Jocs Olímpics de Tòquio on la selecció espanyola va aconseguir la medalla de bronze. Durant la primera part de la temporada, va jugar pràcticament tots els partits atès a la lesió de llarga durada d’Aitor Ariño. Malgrat tenir una davallada en el seu joc durant el mes de novembre, el càntabre es va refer i va convertir-se en l'extrem titular habitual del preparador culer

A la competició domèstica, Fernández ha sumat un total de 85 gols en els 28 partits disputats i amb aquest registre golejador s’ha situat com el quart màxim anotador de l’equip només per darrere d’Aleix Gómez (118), Melvyn Richardson (111) i Dika Mem (96).  A la Champions ha sumat 25 gols en els 17 partits jugats. 

Durant la seva estada al club català, l’Ángel Fernández ha sumat sis dels set títols disputats com són la Supercopa d’Espanya, la Supercopa de Catalunya, la Copa del Rei, la Lliga Sacyr Asobal, la Copa Asobal i l'EHF Champions League. 

El FC Barcelona vol desitjar-li el millor de cara al seu futur tant en el personal com en el professional després de la seva estada al Club. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut