Aleix Gómez, un golejador de rècord

Aleix Gómez, un golejador de rècord

L'extrem dret blaugrana s'ha proclamat màxim golejador de la Champions amb 104 gols i també de la Final Four amb 22 dianes en només dos partits

Aleix Gómez ha completat una Lliga de Campions espectacular, sent una peça clau en el títol blaugrana. L'extrem dret ha finalitzat el curs amb uns registres golejadors absolutament brutals, anotant un total de 22 gols a la Final Four i 104 en el total de la competició, més que qualsevol altre jugador en totes dues. 

Aquestes 22 dianes a Colònia han estat, òbviament, en només dos partits, amb 12 gols a les semifinals contra el Kiel i posteriorment, 10 a la gran final davant el Kielce (un d'ells a la tanda de penals). Uns números brutals, que el van deixar ben a prop de trencar un rècord golejador: amb els 12 gols contra el Kiel, es va quedar a només un dels 13 que va fer Juanín García el 30 de maig del 2010 contra precisament el Kiel, sent aquest el rècord de gols per part d'un únic jugador en un partit de Final Four. 

mini_2022-06-18_KIELvsFCBHANDBOL_61 (1)

Aleix i Dika, dupla letal

Sumant els gols aconseguits a Colònia, Aleix tanca el curs amb 104 dianes a la Champions i es converteix en el màxim golejador de la competició, a part del màxim golejador de la Final Four. El segon màxim anotador de la competició ha estat també un culer, Dika Mem, amb 100 gols.

Així doncs, els dos barcelonistes han estat els dos únics jugadors que han arribat als 100 gols europeus aquest curs i lideren la classificació de màxim golejadors, uns registres que demostren la gran campanya anotadora que han completat. A més, cal destacar que tots dos van ser escollits dins de l'equip ideal de la competició. 

2022-06-19_KIELCEvsFCBHANDBOL_304

Números de rècord

Amb els 22 gols marcats aquest cap de setmana, Aleix ja acumula 58 a les Final Fours de Colònia. Amb només vuit partits disputats, el '20' blaugrana se situa com el quart jugador amb més gols de la història de les Final Fours, i es troba a només 10 dianes dels primers: els exculers Mikkel Hansen i Kiril Lazarov amb 68 gols. 

Cal destacar, però, que Aleix ha assolit aquesta brutal xifra en només vuit partits, i té una mitjana de més de set gols per partit. Simplement espectacular.

A més, al marcar 12 gols a les semifinals i 10 a la final, es converteix en el primer jugador de la història de la competició que marca +10 gols en tres partits de Final Four. L'altre va ser el 2020 contra el Kiel, on va marcar 10 gols a la final. Així doncs, Aleix Gómez i Colònia continuen amb el seu idil·li golejador un any més per seguir fent història.

2022-06-19_KIELCEvsFCBHANDBOL_55

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut