Dika i Aleix, a l’All-Star de l'EHF Champions League

Dika i Aleix, a l’All-Star de l'EHF Champions League

Els dos culers formen part de l’equip ideal de la Champions anunciat aquest divendres per l'EHF

Un total de dos blaugranes han estat guardonats als premis All-Star de l'EHF Champions League. Dika Mem i Aleix Gómez formen part de l'equip ideal de la temporada anunciat aquest divendres per l'EHF.

Dika Mem, com a millor lateral dret i Aleix Gómez, com a millor extrem dret, han estan seleccionats dins del set ideal que el completen Niklas Landin (porter), Hampus Wanne (extrem esquerre), Petar Nenadic (lateral esquerre), Kentin Mahé (central), Kamil Syprzak (pivot), Hendrik Pekeler (millor defensor), Tobias Grøndahl (millor jugador jove) i Talant Dujshebaev (millor entrenador).

Cal recordar que Gonzalo Pérez de Vargas també estava entre els nominats a millor porter, Thiagus Petrus estava nominat a la categoria de millor defensor de la competició, Domen Makuc, nominat al millor jove i Carlos Ortega nominat a millor entrenador, però cap d'ells ha acabat sent guanyador de la seva categoria. 

Uns premis que han estat escollits a partir de l’elecció dels aficionats des de l'aplicació mòbil de l'EHF, i han estat anunciats aquests divendres al matí, abans del Media Day del Radisson Blu amb els protagonistes dels quatre equips.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut