El Barça guanya la seva desena Supercopa d’Espanya consecutiva

El Barça guanya la seva desena Supercopa d’Espanya consecutiva

Els de Carlos Ortega s'han imposat a l'Abanca Ademar León

Després de la victòria davant de l’Abanca Ademar León (30-27) el FC Barcelona ha guanyat la 24ª Supercopa d’Espanya de la seva historia i la desena consecutiva. Els blaugranes són l’equip que més vegades ha guanyat aquesta competició a més de sumar sis subcampionats més des de la seva creació la temporada 1985-86. 

Des de la temporada 2006-07 el Barça ha jugat sempre la final, tot i no haver guanyat les edicions de 2007-08 i 2010-11 on va perdre davant del Ciudad Real i la del 2011-12 que va caure derrotat per l’Atlético de Madrid. 

D’aquesta manera, Carlos Ortega, ha sumat el seu primer títol com a entrenador culer. En la seva etapa com a jugador del Club va aconseguir-ho en cinc ocasions (96-97, 97-98, 99-00, 00-01 i 03-04).

53 títols entre tots els blaugranes

Amb la consecució de la Supercopa d’Espanya celebrada a Torrelavega (Cantàbria), els jugadors blaugrana sumen entre tots ells, un total de 53 Supercopes d’Espanya. El líder absolut és Aitor Ariño amb 10 títols en total i el segueix el capità, Gonzalo Pérez de Vargas amb vuit. Els següents al palmarès són Timothey N’Guessan i Dika Mem amb cinc. Les quatre noves incorporacions d’aquest any, Melvyn Richardson, Ali Zein, Ángel Fernández i Leo Maciel, ja s’han estrenat com a campions vestint la samarreta del FC Barcelona. 

La Supercopa de Catalunya, dimarts 7 de setembre

Aquest triomf és el primer de la temporada i el primer com a entrenador culer de Carlos Ortega, des de que va signar per dirigir l’equip el passat mes de juliol. Dimarts vinent, el Club podrà sumar el segon títol del curs si derrota el Fraikin Granollers a la final de la Supercopa de Catalunya. 

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut