Meshkov Brest-Barça: Amb avantatge per afrontar la tornada (29-33)

Els de Xavi Pascual s'imposen en el partit d'anada i obtenen una diferències de quatre gols pel partit del Palau Blaugrana

Una victòria important per afrontar la tornada dels quarts de final de l’EHF Champions League. Els de Xavi Pascual s’han imposat al Meshkov Brest (29-33) en un duel igualat i en què els locals han neutralitzat un avantatge de sis gols. Al final els blaugranes han obtingut una diferència de quatre gols. Luka Cindric s’ha fet una estrebada al bessó de la cama esquerre en els primers minuts de joc i no ha pogut tornar a jugar. Dika Mem, amb 10 gols, ha estat el màxim golejador blaugrana.

Bon inici culer

El matx ha començat bé pels interessos culers. I es que els de Xavi Pascual han firmat un bon inici de partit, amb bons minuts de Makuc i l’encert de Palmarsson. Un gol de Pérez de Vargas situava el 4-8 (min 8). Un marcador dominat pels culers en tot moment però que el conjunt local no s’ha rendit en cap moment.

Reacció local

Uns bons minuts del Meshkov Brest en el tram final de la primera meitat ha desfet l’avantatge culer de sis gols. Les aturades del porter local Ilya Usik i els vuit gols de Mikita Vailupau. D’aquesta manera el resultat al descans s’ha ajustat amb el 16-17.

Es manté la igualtat

La segona meitat s’ha mantingut la igualtat en el marcador. Les diferències han estat mínimes per als blaugranes –entre dos i tres gols- fins que el conjunt local ha empatat el marcador (26-26, min 17). Amb aquesta igualtat s’ha arribat en els darrers minuts del matx.

El Barça ha firmat uns darrers minuts sòlids i això, amb un gol de Mem a l'últim suspir, han obtingut una diferència de quatre gols per afrontar el partit de tornada al Palau Blaugrana, el dijous 20 de maig (20.45 hores).

Meshkov Brest, 29
Barça, 33

Meshkov Brest: Pesic (-), Obranovic (1), Vailupau (11), Vranjes (3), Skube (3), Yurynok (4), Santalov (3) –set inicial-, Budzeika (-), Matskevich (-), Usik (-), Shumak (3), Baranau (-), Razgor (-), Selviasiuk (-), Malus (1) i Silko (-).

Barça: Pérez de Vargas (-), Aleix Gómez (6), Thiagus Petrus (-), Dika Mem (10), Alex Pascual (-), Aron Palmarsson (5) i Ludovic Fabregas (4) –set inicial-, Möller (-), Mortensen (-), Sorhaindo (-), Dolenec (2), N’Guessan (3), Cindric (-), Makuc (1) i Frade (-).

Parcials: 1-5, 4-9, 7-13, 11-14, 13-15, 16-17 (descans), 18-21, 21-24, 22-25, 26-27, 28-29, 29-33.

Àrbitres: Mads Hansen i Jesper Madsen.