La Minicopa d’handbol a escena

La Minicopa d’handbol a escena

El Barça participarà amb l’equip Cadet A

Divendres, dissabte i diumenge tindrà lloc a Leganés i a Madrid la Minicopa d’handbol de categoria cadet, que es juga de manera paral·lela a la Copa del Rei absoluta. Aquesta serà la segona edició d’aquesta competició, ja que a la Copa Asobal també es va jugar aquesta competició i el Cadet A blaugrana es va proclamar campió.

El format de la Minicopa

Vuit equips dividits en dos grups jugaran la competició. Al Grup A hi ha el Granollers, l'Anaitasuna, i el Conca i Lleó i al Grup B el Barça, el Logronyo, l'Irun i el Benidorm. El format es de lligueta, tots contra tots.

Els primers classificats de cada grup jugaran la final, diumenge a les 16 h, a la Caja Mágica. Segons, tercers i quarts classificats de cada grup jugaran amb l’equip de la mateixa posició de l’altre grup, diumenge al matí a Leganés, per establir la classificació final.

Els partits dels blaugranes

Divendres 6

12.30 h Barça – Zaisa Bidasoa Irun

20 h Gruas González BM Logronyo – Barça

Dissabte 7

13.45 h Barça – Servigroup Benidorm

Diumenge

9.15 h 7è-8è Pabellón Manuel Cadenas (Leganés)

10.30 h 5è-6è Pabellón Manuel Cadenas (Leganés)

12.45 3r-4t Pabellón Manuel Cadenas (Leganés)

16 h Final Caja Mágica (Madrid)

Ajornat el partit del Barça B

El Barça B d’handbol, que juga la Divisió d'Honor Plata, no disputarà aquest cap de setmana el partit contra el Trops Màlaga, a causa de l'ajornament sol·licitat per l’equip local, per les diverses baixes mèdiques que té.

Properament s’establirà una nova data del partit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut