Xavi Pascual: “Aquest Aalborg és un equip absolutament diferent”

Xavi Pascual: “Aquest Aalborg és un equip absolutament diferent”

El tècnic blaugrana no es pren com a referència cap dels dos precedents contra el conjunt danès de ja fa quatre i cinc temporades, i ha assegurat que “el 100% del focus està posat en l’Aalborg”

El Barça ha viatjat aquest dissabte a Aalborg, on diumenge (16.50 hores, Esport3) afrontarà el partit de la setena jornada de la VELUX EHF Champions League. Els blaugranes han fet un últim entrenament a la Ciutat Esportiva Joan Gamper abans de viatjar, i en acabar l’entrenament Xavi Pascual ha atès Barça TV. El tècnic del Barça ha afirmat que “el 100% del focus està posat en l’Aalborg”, i ha evitat valorar la resta de resultats del grup A. I és que si el Barça guanya a Aalborg recuperarà el liderat.

Hi ha dos precedents de partits a la pista de l’Aalborg, però cap dels dos pot servir de referència de cara al partit d’aquest diumenge. I és que ja fa quatre temporades que els blaugranes no juguen a Aalborg, i aleshores van guanyar per un ampli 11-31. “És un equip absolutament diferent. Han canviat la manera de jugar, és un equip nou i no hi ha cap tipus de referència més enllà dels colors de les samarretes dels dos equips. És un altre partit i una altra història”, deia Xavi Pascual sobre aquells precedents.

El rival dels blaugranes aquest diumenge suma quatre victòries i dues derrotes fins ara, i buscarà dos punts que el situïn entre els tres primers del grup A de Champions. Sobre els resultats de l’Aalborg, el tècnic blaugrana ha comentat: “La derrota a la pista del PSG entra dins de la normalitat, i contra el Pick Szeged van estar malament. Després han fet bons resultats i han estat capaços de guanyar el Flensburg després d’anar tot el partit per sota”.

Sobre els perills del conjunt danès, Xavi Pascual ha assegurat que “ és un equip molt dur, que et pot sorprendre perquè té capacitat per jugar amb coses una mica estranyes, amb el 7 contra 6, amb un lateral dret dretà, amb pocs canvis... Corren molt i li posen ritme als partits”. Els blaugranes han viatjat amb els 17 jugadors disponibles (els 16 del primer equip, tots menys Mortensen, i Àlex Pascual, del filial”. “Tenim alguns jugadors tocats, i el diumenge haurem de decidir”, ha informat el tècnic just abans de viatjar.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut