Bada Osca – Barça Lassa: Sense concessions en el darrer duel del curs a la Lliga (27-47)

Els de Xavi Pascual s’imposen en un gran partit en què els blaugranes s’han mostrat molt superiors

El Barça Lassa ha superat amb solvència el Bada Osca a domicili (27-47) en el duel corresponent a la darrera jornada de la competició domèstica de la temporada 2018/19. Els blaugranes, que guanyaven de 8 gols al descans, han acabat imposant-se de manera clara.

El duel s’ha iniciat amb un intercanvi de cops ofensius entre els dos conjunts (7-8, min 12). Tot i això, els blaugrana han agafat el primer avantatge en el marcador gràcies a un parcial favorable de 0 a 3. A més, Xavi Pascual ha completat la rotació de tots els  jugadors de camp en el minut 15 de partit. Amb una gran actuació de Pérez de Vargas en la primera mitja hora de joc –per sobre del 40% en aturades–, s’ha arribat al descans amb el 14 a 22 favorable al Barça Lassa.

A la represa, els barcelonistes, mitjançant l’encert de Dika Mem –amb tres dianes gairebé consecutives–, han seguit augmentat la diferència a l’electrònic. A mesura que passaven els minuts els blaugranes han anat ampliant les diferències amb gols ràpids i sense abaixar la intensitat en cap moment.

Àlex Pascual i el porter del filial Jorge Pérez també han pogut disputar minuts en aquest darrer duel de la competició domèstica. Amb aquest triomf el Barça Lassa tanca la Lliga invicte (29 victòries i un empat). Els blaugranes ja pensen en la Final Four del proper cap de setmana a Colònia, on els de Xavi Pascual s’enfrontaran al Vardar el dissabte 1 de juny (18.00 hores).

La fitxa del partit:

Bada Osca, 27
Barça Lassa, 47

Bada Osca: Camas (4), Pérez (2), Gomez (-), Mota (1), Carró (5), Felez (3) i Bonano (2) –set inicial–, Val (1), Carmona (1), Ostojic (2), Broto (-), Garcia (-), Zungri (3), Malo (1), Calvo (2) i Arguillas (-).

Barça Lassa: Pérez de Vargas (-), Sorhaindo (1), N’Guessan (3), Gómez (2), Petrus (-), Mem (7) i Ilic (6) –set inicial– Pérez (-), Tomás (2), Entrerríos (4), Andersson (2), Syprzak (4), Dolenec (6), Duarte (4), Pálmarsson (4) i Pascual (2).

Parcials: 2-3 / 5-7 / 8-12 / 8-15 / 12-18 / 14-22 (descans) / 18-27 / 20-32 / 22-34 / 24-37 / 26-41 / 27-47

Àrbitres: Andrés Peñaranda Ortega i José Antonio Yagüe Moros.