El Puente Genil serà el rival als quarts de la Copa del Rei

El Puente Genil serà el rival als quarts de la Copa del Rei

En el sorteig celebrat aquest dilluns a l’Ajuntament d’Alacant, seu de la competició entre el 5 i el 7 d’abril, els blaugranes han quedat emparellats amb el conjunt andalús

Aquest dilluns s'ha celebrat el sorteig de la fase final de la Copa del Rei d'handbol, que es disputarà entre el 5 i el 7 del proper mes d'abril. L'acte, celebrat a l'ajuntament d'Alacant, ha comptat amb la presència de Raúl Entrerríos, segon capità del Barça Lassa, i de l'Oliver Roy, segon entrenador.

El sorteig ha deparat un emparellament inicial de quarts de final entre el Barça Lassa i l'Ángel-Ximénez Avia Puente Genil. En cas de classificació, els blaugranes es trobarien a les semifinals amb el guanyador de l'eliminatòria entre el Quabit Guadalajara i el Logroño La Rioja. En l'altra banda del quadre, Bidasoa Irún - Liberbank Cuenca i Ademar León - Fraikin Granollers són els emparellaments dels equips que buscaran arribar a la final.

"Tenim màxima il·lusió per la Copa"

Barça Lassa i Puente Genil es trobaran al Pitiu Rochel d’Alacant el dia 5 d'abril, com ja ho van fer fa un any a Madrid en les semifinals de l'edició anterior. Aleshores, els culers es van imposar després d'una primera part molt igualada.

Després de conèixer el primer rival, tant Raúl Entrerríos com Oliver Roy han recordat l'enfrontament de la temporada passada, així com la dificultat que sempre suposa un torneig com la Copa del Rei, amb tres partits en tres dies. "Tenim màxima il·lusió per la Copa, però és un torneig molt difícil i hem d'estar 100% concentrats”, ha assegurat el segon capità culer. El tècnic, per la seva banda, ha destacat la feina que està fent l'equip aquestes setmanes amb el campionat a l'horitzó: “Estem intentant recuperar-nos per arribar de la millor manera possible a la Copa".

La Minicopa, també sortejada

En el mateix acte també s’ha celebrat el sorteig de la Minicopa, que disputaran els equips de categoria Cadet dels participants en la Copa del Rei. El aquest segon sorteig, el Barça ha quedat emparellat en el grup A amb el Guadalajara, el Bidasoa Irún i l’Ademar León. Després de la fase de grups, els dos primers classificats de cada grup disputaran les eliminatòries pel títol. La Minicopa es jugarà a les instal.lacions del Colegio Agustinos d’Alacant, un dels clubs més importants d’handbol formatiu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut