El Trops Málaga doblega el Barça B (28-25) en els instants finals

L'experiència dels andalusos va acabar decidint el partit

El Barça B va perdre aquest dimecres a casa del Trops Málaga (28-25) en un duel d’alt voltatge. La victòria podia haver estat per qualsevol dels dos equips, concentrats ambdós en derrotar un rival directe, però l’experiència dels andalusos va acabar decidint el partit en els instants finals.

Va començar dominant el Barça B gràcies al bon joc col·lectiu i a l’eficàcia al contracop. Davant l’embranzida visitant dels primers 20 minuts, els malaguenys van saber mantenir-se serens i aprofitar els seus moments d’encert per capgirar el marcador abans del descans (14-13).

El Trops Málaga va continuar imposant el seu ritme després de la represa de la mà dels seus jugadors de referència, alguns amb experiència a la Lliga Sacyr Asobal. Tot i això, el filial blaugrana es va recompondre fins arribar a remuntar i tenir pilota per posar-se amb tres gols d’avantatge a 9 minuts del final.

L’estira i arronsa constant va portar el partit a un final igualat i la victòria va caure del cantó malagueny. Quan el Barça B atacava per empatar a instants del final, els locals van recuperar la pilota i van agafar una renda de dos gols. El guió es va repetir en un últim atac blaugrana a la desesperada i el Trops Málaga va aprofitar per posar el definitiu 28-25.