Retorn contundent davant el Cajasur CBM (39-23)

Retorn contundent davant el Cajasur CBM (39-23)

El Barça B solventa amb victòria el primer partit de l'any a casa

El Barça B ha resolt amb una contundent victòria (39-23) el partit d'aquest dissabte davant el Cajasur CBM, que ha suposat el retorn de la competició a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en aquest any 2022. El filial blaugrana ja manava al marcador al descans (18-14), però ha estat a la segona quan ha trencat definitivament el duel.

Els nois de Ferran Porres han suat de valent als compassos inicials tot i enfrontar-se a un equip de la part baixa de la classificació, fins que a partir del minut 20 han posat una marxa extra i han pogut començar a agafar distància al marcador.

Enorme segona part

El major encert a la porteria (33%) i una gran eficàcia golejadora (69 % en llançaments) han estat claus per a què el Barça B pogués tenir un final de partit còmode. I és que des del minut 10 al 20 de la segona part, el conjunt català ha triplicat la renda (del 19-16 al 29-20).

L'àmplia victòria aconseguida aquest dissabte assegura al filial blaugrana mantenir el liderat de la Divisió d'Honor Plata després de 12 jornades disputades, amb 18 punts.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut