El Barça B cau davant el Vestas Balonmano Alarcos Ciudad Real (33-35)

El filial ha patit el cansament de la jornada intersetmanal de Copa

El Barça B ha caigut derrotat davant el Vestas Balonmano Alarcos Ciudad Real (33-35) a la Ciutat Esportiva Joan Gamper en un duel que s'ha decidit als instants finals. Els dos punts han acabat marxant de Barcelona tot i el gran esforç dels blaugranes, que ja van viure un altre partit al límit el dimecres, quan van estar a punt de sorprendre el Fraikin Granollers.

Els primers compassos han estat dominats pels homes de Ferran Porres i el seu encert golejador, que els ha portat a estar 13-9 al minut 20. Però en els últims minuts de la primera part el Ciudad Real ha posat una marxa extra i ha aconseguit reduir el desavantatge a la meitat (18-16).

El Barça B ha seguit dominant el resultat a l'inici del segon temps, tot i que llavors amb rendes de només un o dos gols, però s'ha quedat clavat uns minuts en els 25 gols anotats. El Ciudad Real ha aprofitat aquells moments per avançar-se i aconseguir una renda de dos (25-27). Els blaugranes han reaccionat i han arribat als instants finals amb les opcions intactes, però finalment el duel s'ha resolt amb victòria visitant (33-35).