Barça B – Sant Martí Adrianenc (41-35): Tanquen la primera fase amb victòria

Els joves blaugranes finalitzen líders del seu grup

El partit d’avui havia estat ajornat per positius a l’equip de La Verneda i era el darrer partit que restava per tancar la primera fase de la División de Honor Plata. El resultat no era transcendent per a la classificació ja que els blaugranes eren primers de grup i el seu rival ja no podia millorar el novè lloc d’aquesta primera fase.

Els blaugranes van dominar el primer temps, amb moments de joc molt viu , tot i que l’ASME venia cara la seva pell, però no va poder amb el contraatac dels joves del Barça B. A la segona, un Sant Martí incòmode no va deixar córrer als blaugranes però aquests van mantenir la serenor i van assolir el triomf.

Velocitat blaugrana

Els inicis del partit eren igualats, amb empat a 4 en el minut 9. Els visitants treballaven el seu atac posicional i els locals no tenien l’alt ritme de sortida de contraatac que els ha caracteritzat al llarg de l’any. Però poc a poc, la defensa del Barça B va permetre als de Roi Sánchez córrer i en el minut 14 dominaven per 11 a 5.

Tot i  el domini blaugrana, el Sant Martí Adrianenc va retallar distàncies (14-12) en el minut 24 i Roi Sánchez va aturar el partit amb un temps mort. La fórmula va funcionar: Va tornar el joc ràpid local i al descans el 22 a 16 donava fe del que es veia a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

Triomf treballat

A l’inici de la segona part, el Sant Martí Adrianenc es situava a només dos gols del Barça B (26-24) en el minut 37 de partit. De nou, Roi Sánchez demanava temps mort per fer reaccionar els seus joves jugadors. Tot i que el Barça dominava el marcador, els visitants seguien apretant de valent.

A manca de 10 minuts per a la fi del partit, el Barça B guanyava per 35 a 32 i tot restava per decidir. Passaven els minuts i els locals seguien 3 gols per sobre a 5 minuts per a la fi. Aquest darrers minuts no van significar canvis en el marcador. El Barça B va saber controlar el joc i es va emportar la victòria.