Prince: vuit partits contra el Barça... i dos golassos

Prince: vuit partits contra el Barça... i dos golassos

El jugador germanoghanès reuneix nits de somriures i llàgrimes en els seus compromisos contra el seu nou equip

Kevin-Prince Boateng lluirà a partir d’ara la samarreta del FC Barcelona. En tota la seva trajectòria prèvia, però, s’ha enfrontat un total de vuit cops contra el conjunt blaugrana: sis com a jugador de l’AC Milan i dues més com a component de la UD Las Palmas.

El primer cop que Boateng va jugar contra el Barça i al Camp Nou va acabar lesionat. El Barça i l’AC Milan estrenaven la Champions 2011/12 quan una lesió al minut 33 el va deixar fora de combat. El duel acabaria 2-2.


Seria en el duel a Milà, de la mateixa fase de grups, quan Boateng marcaria el seu primer gol contra el FC Barcelona. El conjunt de Josep Guardiola s’acabaria imposant per 2-3 però el germano-ghanès ja havia deixat la seva empremta amb un gol espectacular. El control d’esperó, pur talent.

Aquell mateix curs els camins de l’AC Milan i el Barça tornarien a creuar-se als quarts de final de la Champions. Un 0-0 i un 3-1 classificarien el conjunt culer, en dos compromisos en què Boateng seria substituït sempre a les segones meitats.

Remuntada culer

El destí voldria que l’eliminatòria es tornés a repetir la temporada 2012/13. A l’anada dels vuitens de final l’AC Milan superava el Barça per 2-0 amb un nou gran gol de Kevin-Prince Boateng. Al Camp Nou, en una gran nit europea, l’eliminatòria es capgiraria gràcies a un imponent 4-0 de l’equip dirigit llavors per Jordi Roura. Una nit trista per a Boateng, però feliç per al barcelonisme.

FOTO 2 - 2013-03-12 FC BARCELONA - AC MILAN - 037-Optimized

Els dos últims compromisos de Boateng contra el Barça van ser amb la UD Las Palmas durant la temporada 2016/17. Tots dos van acabar amb golejada culer: 5-0 a la primera volta i 1-4 a la segona, amb el germanoghanès disputant els 90 minuts de tots dos.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut