Un total de 12 jugadors blaugrana han estat seleccionats amb les seves respectives seleccions

Un total de 12 jugadors blaugrana han estat seleccionats amb les seves respectives seleccions

Sergi Roberto i Busquets han entrat a la primera llista de Luis Enrique per disputar els dos primers partits de la UEFA Nations League, contra Croàcia i Anglaterra (8 i 11 de setembre)

Arrenca la UEFA Nations League, una competició que enfronta totes les seleccions d’Europa. Per a aquest torneig, Luis Enrique, en la seva primera llista com a seleccionador nacional, comptarà amb dos jugadors blaugrana, Sergio Busquets i Sergi Roberto. Però no són els únics integrants de la plantilla del Barça que jugaran amb les seves seleccions la UEFA Nations League o els amistosos de l’aturada de seleccions d’aquest mes de setembre.

Un cop publicades les llistes oficials de totes les seleccions nacionals, fem un repàs dels barcelonistes que viatjaran amb els seus combinats nacionals.

Alemanya: El millor porter del món, Marc-André Ter Stegen, seleccionat per als enfrontaments contra França i el Perú.

Bèlgica: Els Red Devills comptaran amb els serveis del defensa blaugrana Thomas Vermaelen.

El Brasil: Coutinho i Arthur han estat convocats amb la canarinha per enfrontar-se en dos duels amistosos contra El Salvador i els Estats Units.

Croàcia: La selecció subcampiona del món jugarà les dues primeres jornades de la UEFA Nations League (UNL) contra Espanya i Portugal. Ivan Rakitic està convocat.

Espanya: Busquets i Sergi Roberto són els blaugranes que estaran a les ordres del nou seleccionador, l’exentrenador del Barça Luis Enrique per als duels contra Anglaterra i Croàcia.

França: L’actual campiona del món, amb Samuel Umtiti i Ousmane Dembélé, jugarà contra l’Alemanya de Ter Stegen i l’Holanda de Cillessen.

Holanda: Jasper Cillessen s’està recuperant de la lesió i ha estat convocat per als enfrontaments contra el Perú i França.

Uruguai: El charrúa Luis Suárez, seleccionat amb la celeste.

Xile: Arturo Vidal ha estat convocat pel seu seleccionador per a la gira de 'La Roja' per Àsia.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut