Ousmane Dembélé, decisiu al José Zorrilla

Ousmane Dembélé, decisiu al José Zorrilla

El crac francès va marcar el segon gol en tres partits en una bona actuació contra el Valladolid en el primer duel a domicili de la Lliga

Ousmane Dembélé ha començat la temporada sense fre. El crac francès ho va tornar a demostrar aquest dissabte al José Zorrilla amb una bona actuació: es va mostrar molt actiu des que va començar el partit i va buscar la porteria de Jordi Masip amb insistència. L’11 blaugrana va cercar el gol fins que al minut 57 va trobar la recompensa en una jugada en què la fe i la reiteració de Sergi Roberto van obrir el camí del gol a Dembélé.

El francès va enviar un xut creuat que va servir per batre Jordi Masip i establir el que seria el definitiu 0-1 que dona als d’Ernesto Valverde tres punts a la Lliga. Amb aquesta diana, el crac blaugrana ja suma dos gols en tres partits oficials i s’acosta als quatre que va aconseguir el passat curs. A més, Ousmane Dembélé va aconseguir veure porteria en una de les dues rematades que va executar. En aquest vídeo repassem les imatges més destacades de Dembélé en el Valladolid-FC Barcelona.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut