Així ha estat el viatge del Barça a Alemanya

Així ha estat el viatge del Barça a Alemanya

El primer equip ha aterrat a Dusseldorf i aquesta tarda es dirigirà cap al Borussia Park per exercitar-se abans del partit de demà davant el Borussia de Mönchengladbach

Torna la Lliga de Campions. I ho fa amb un partit d’alt nivell contra el Borussia de Mönchangladbach a domicili en la segona jornada de la fase de grups. Després de la victòria davant el Celtic (7-0), els de Luis Enrique esperen sumar tres punts importants abans d’afrontar el doble duel davant el Manchester City. Per aquest motiu, el FC Barcelona s'ha desplaçat aquest dimarts al matí a la ciutat alemanya, on a la tarda faran l’entrenament per provar la gespa del Borussia Park, escenari del duel de demà.

L’equip ha estat acompanyat pels directius Javier Bordas i Sílvio Elías. A l’expedició blaugrana també s’hi han sumat els jugadors del Juvenil A que també disputaran aquest dimecres el segon partit corresponent a la Youth League. Un cop aterrats a Düsseldorf, els blaugranes s'han desplaçat amb autocar fins a l’hotel de concentració per descansar fins a l’hora de l’entrenament, programat per a les 19 hores. Abans, però, a les 18 hores Luis Enrique i Ter Stegen parlaran en roda de premsa des del mateix Borussia Park. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut