Luis Enrique: “Hem atacat molt bé per les bandes”

Luis Enrique: “Hem atacat molt bé per les bandes”

El tècnic asturià ha destacat la bona primera part de l’equip i el joc per les bandes, sobretot de Sergi Roberto

El FC Barcelona ha guanyat amb contundència l’Sporting de Gijón (0-5) amb gols de Suárez, Rafinha, Arda i Neymar (2). El conjunt blaugrana ha superat amb claredat els asturians amb tres gols nascuts de jugades per banda. Així ho ha volgut destacar Luis Enrique, que ha alabat el gran partit de Sergi Roberto al lateral dret.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique:

  • "Hem estat bé a l'inici, hem aconseguit generar ocasions de gol i hem marxat amb un bon avantatge al descans".
  • "A l'inici de la segona no hem sabut gestionar bé la pilota. Els partits no es tanquen amb 0-2, i l'Sporting s'hauria pogut ficar dins el partit a l'inici de la segona part. Estic encantat amb el rendiment de l’equip, però no m'han agradat els primers minuts de la segona part”.
  • "El resultat és enganyós. Sembla que ha estat fàcil i senzill però s’ha vist un Sporting molt intens, que no ens ha deixat progressar en atac durant gran part de la primera meitat. A la segona part hem tingut un inici fluix, hem deixat el partit sense tancar i amb la possibilitat que el rival es fiqués en el matx. L'expulsió ha estat clau, a partir d'aquí hem marcat tres més".
  • "Per dins es pot entrar tocant, però depèn molt de la qualitat i la frescor, ja que hi ha molts rivals. Per les bandes és més fàcil, hi ha més possibilitats, i avui hem estat molt bé atacant per les bandes".
  • “Hem estat millor per banda, davant rivals tancats és més fàcil pels carrils laterals, i Sergi Roberto ha estat molt bé per la banda dreta. No veig lateral dret millor que Sergi Roberto per al Barça”.
  • “Tinc diferents perfils de jugadors amb moltes possibilitats. En funció dels rivals i els jugadors que tenim disponibles, juguen els que considerem adequats”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut