Denis Suárez i Mathieu tornen a la convocatòria

Denis Suárez i Mathieu tornen a la convocatòria

Masip, Sergio Busquets, Lucas Digne i Aleix Vidal han quedat fora de la llista per al partit de Lliga contra el Leganés

El Barça ja ho té tot a punt per al partit d’aquest dissabte contra el Leganés corresponent a la jornada 4 de Lliga. L’equip ha completat els últims preparatius de la visita a l’estadi de Butarque amb un entrenament amb tots els jugadors disponibles a la Ciutat Esportiva Joan Gamper, abans de conèixer la llista de convocats per viatjar a Madrid. Després de l’entrenament, Luis Enrique ha donat a conèixer una convocatòria en què destaca la tornada de Denis Suárez i Mathieu, mentre que queden fora de la llista Masip, Sergio Busquets, Digne i Aleix Vidal per decisió tècnica. El tècnic té tot l’equip a la seva disposició, després de recuperar Ter Stegen en l’últim partit de Lliga de Campions.

D’aquesta manera, la llista de convocats per al partit a Leganés està formada per Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Denis Suárez, Arda Turan, Iniesta, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti i Mathieu.

Abans de l’última sessió prèvia al partit ha comparegut en roda de premsa Luis Enrique, que ha valorat com arriba l’equip després de l’última derrota a la Lliga contra l’Alabès (1-2), però amb la golejada posterior a la Lliga de Campions contra el Celtic (7-0).

Messi i Mascherano, també amb l'Argentina

A més, el seleccionador argentí Edgardo Bauza ha donat la llista de convocats pels partits que enfrontarà l’Argentina davant Perú i Paraguai. Una llista en la que hi destaquen els dos blaugranes, Leo Messi i Javier Mascherano. Els enfrontaments tindran lloc el proper 7 d’octubre a Perú i el 12 d’octubre a Córdoba davant Paraguai.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut