Entrenament amb el grup complet

Entrenament amb el grup complet

Després de la Supercopa de Catalunya i d’un dia lliure, els jugadors disponibles han tornat a la feina per començar a preparar la visita del Granada

El Barça ha tornat als entrenaments aquest dijous amb una sessió al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper. Una sessió que serveix per començar a preparar el proper partit de Lliga, amb la visita del Granada al Camp Nou. El partit es disputarà dissabte a les 20.45 hores, i el conjunt de Luis Enrique podrà fer dos entrenaments previs.

Després de la disputa de la Supercopa de Catalunya i d’un dia lliure, tot el grup s’ha reincorporat a la feina. Deu jugadors que havien tingut permís fins aquest dijous s’han afegit a aquells que van jugar a Tarragona. Així, Ter Stegen, Rakitic, Sergio, Suárez, Messi, Neymar Jr, Mascherano, Digne, Sergi Roberto i Umtiti han tornat a exercitar-se per preparar la visita del Granada. Una sessió amb una protagonista diferent. I és que el Barça s’ha entrenat amb la nova pilota d’hivern de la Lliga, que s’utilitzarà a partir de la jornada 10. Una esfèrica amb colors més vius que els jugadors del Barça ja han pogut provar.

La sessió l’han completat tres jugadors del filial. Marlon, Nili i Carbonell, que també van jugar a Tarragona la final de la Supercopa de Catalunya, han treballat sota les ordres de Luis Enrique.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut