Messi i Luis Suárez, Pitxitxis de la Lliga

Messi i Luis Suárez, Pitxitxis de la Lliga

Els davanters culers lideren la llista de màxims golejadors amb 7 gols cadascú

Leo Messi, amb el seu doblet davant el València, i Luis Suárez, que també va anotar un gol en la victòria culer (2-3), sumen ja 7 dianes cadascú a la Lliga i se situen com a màxims golejadors del campionat. Els davanters blaugrana comparteixen el Pitxitxi, trofeu que precisament la temporada passada va guanyar l’uruguaià, juntament amb la Bota d’Or, anotant ni més ni menys que 40 gols.

A continuació repassem altres dades que ens ha deixat la victòria davant el València:

  • El Barça no ha perdut en cap de les seves últimes 11 visites a Mestalla, amb un balanç de 7 empats i 4 victòries.
  • Neymar Jr, que dimecres davant el Manchester City va disputar el seu partit número 150 amb el FC Barcelona, davant el València ha jugat el seu 100è partit a la Lliga com a culer.
  • El valencianista Diego Alves és el porter a qui més gols ha marcat Leo Messi, amb un total de 19. A més, Messi ha anotat 3 dels 4 penals que ha llançat al porter brasiler.
  • El Barça gairebé ha triplicat les passades bones del València (191), i ha aconseguit 560 passades precises. Qui més n’ha fet ha estat Mascherano, amb 83.
  • Amb aquesta victòria, el Barça és l’equip que més vegades ha guanyat a Mestalla en Lliga (33 victòries).
  • Javier Mascherano ha disputat davant el València el seu partit 292 com a culer i empata amb l’holandès Phillip Cocu com a tercer jugador estranger amb més partits de blaugrana. A l’argentí només el superen Dani Alves (391 partits) i Leo Messi (589 partits).
  • Munir ha anotat el seu primer gol oficial amb el València davant, precisament, del FC Barcelona, equip amb el qual ha marcat 10 gols en 45 partits oficials.
  • Messi és el jugador que més dianes ha marcat al València a Mestalla a la Lliga (8 gols), seguit de César, amb 7, i Di Stefano i Higuaín, amb 6 cadascun. A més, amb el seu doblet supera Zarra com a jugador que més gols ha marcat al València en totes les competicions (Messi, 22, i Zarra, 20).
  • Samuel Umtiti ha estat el jugador del partit que més pilotes ha recuperat en la victòria a Mestalla, amb un total de 10, seguit d’Ivan Rakitic, amb 9.  
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut