El Brasil de Neymar Jr, autor d'un gol, supera l'Argentina de Mascherano i Messi (3-0)

Coutinho, el blaugrana Neymar Jr i Paulinho han estat els golejadors d'un partit que s'ha decidit abans de la mitja part

El Brasil de Neymar Jr ha superat l'Argentina de Javier Mascherano i Leo Messi. La canarinha s'ha imposat per 3-0 a l'albiceleste al Superclásico disputat a Belo Horizonte, i continua liderant d'aquesta manera la classificació de les eliminatòries sud-americanes de cara al Mundial 2018. Coutinho, el blaugrana Neymar Jr i Paulinho han estat els golejadors del partit.

Neymar Jr sentencia abans de la mitja part

Tot i un inici prou igualat, ha estat el Brasil qui ha colpejat primer a l'esperat Superclásico, que enfrontava per primer cop en un partit oficial de seleccions les dues estrelles del FC Barcelona Neymar Jr i Leo Messi. Un xut imparable de Coutinho des de la frontal de l'àrea al minut 25 ha començat a decantar un duel que es presentava crucial per als argentins.

Abans de la mitja part Neymar Jr, que ja havia estavellat una pilota al pal al minut 37, ha estat l'autor del 2-0 després d'una bona triangulació brasilera. El gol, en un d'aquells moments psicològics, deixava l'enfrontament molt coll amunt per als visitants.

L'Argentina ha iniciat el segon temps amb Agüero -que no havia estat titular- sobre la gespa, però el Brasil ha continuat sent l'equip dominador. Neymar Jr ha estat un dels homes més actius d'un Brasil que ha rematat la feina mitjançant Paulinho, autor del tercer al minut 58.

Amb aquest resultat, el Brasil continua liderant el grup sud-americà, ara amb 24 punts, un més que l'Uruguai de Luis Suárez. En posició més preocupant queda l'Argentina de Mascherano i Messi, sisena amb 16 punts.