Luis Enrique: “Felicito l’equip per la classificació”

Luis Enrique: “Felicito l’equip per la classificació”

El tècnic asturià ha ressaltat el mèrit d’assolir el passi a vuitens de final com a primers de grup una jornada abans, “en un dels grups més difícils d’aquesta Lliga de Campions”

Luis Enrique Martínez s’ha mostrat orgullós després que el FC Barcelona hagi assolit el bitllet per als vuitens de final de la Lliga de Campions com a primer de grup. “Felicito a l’equip per la classificació. Fer-ho com a primers una jornada abans en un dels grups més difícils d’aquesta Lliga de Campions, convé ressaltar-ho”, ha destacat el tècnic asturià.

La victòria del Barça per 0-2 a Celtic Park combinada amb l’empat del Manchester City davant el Borussia Mönchengladbach (1-1) ha decidit la primera plaça. Un partit que s’ha produït “el patró que esperava l’equip”, segons Luis Enrique, que també ha explicat que els seus homes “han estat atents en totes les línies i han estat decisius als metres finals amb un Messi al nivell de sempre”.

El preparador blaugrana ha expressat la satisfacció de poder visitar Celtic Park a la Lliga de Campions, un estadi amb “un dels ambients més bonics de tots els estadis europeus”. Luis Enrique que ha explicat que ha substituït a Neymar Jr “per donar-li el descans”, ha destacat positivament el debut de Marlon: “És un jugador fort físicament i ha jugat a un alt nivell”.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut