Els cinc possibles rivals del FC Barcelona als vuitens de la Champions

Els cinc possibles rivals del FC Barcelona als vuitens de la Champions

París Saint-Germain, Benfica, Bayern de Munic, Bayer Leverkusen i Porto -l’últim a afegir-se-, són els segons classificats que es poden creuar amb el Barça

Un cop finalitzada la fase de grups amb la disputa dels últims partits als grups E, F, G i H, els bombos del sorteig dels vuitens de final de la Lliga de Campions han quedat definits. El FC Barcelona és un dels primers classificats, i ja coneix quins són els seus possibles rivals a la propera ronda. El París Saint-Germain, el Benfica, el Bayern de Munic, el Bayer Leverkusen i el Porto són els cinc equips que es podrien enfrontar al conjunt de Luis Enrique als vuitens de final.

Els partits d’aquest dimecres han acabat de definir els últims segons classificats. Després de tancar el grup C amb 15 punts guanyant el Borussia Mönchengladbach, el Barça ja tenia quatre possibles rivals (Bayern, Bayer, PSG i Benfica), i s’hi ha afegit un més. El Porto ha golejat el Leicester (5-0) per certificar l’accés com a segon del grup G i tanca la llista de possibles rivals. En els grups F i H, en canvi, les segones posicions del Reial Madrid i el Sevilla impedeixen creuar-se amb el Barça per coincidència de federació.

El sorteig dels vuitens se celebrarà el proper dilluns 12 a les 12 hores a Nyon (Suïssa). El Barça coneixerà el seu rival a la propera fase, que es disputarà el 2017. Els blaugranes, gràcies a la primera posició del grup C, s’ha assegurat jugar la tornada al Camp Nou. Els duels d’anada es jugaran el 14/15 i 21/22 de febrer, mentre que les tornades seran el 7/8 i 14/15 de març.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut