Comença la preparació del derbi

Comença la preparació del derbi

Els jugadors disponibles del primer equip s’han exercitat aquest divendres al camp Tito Vilanova després de dos dies de descans

El FC Barcelona ha tornat a la feina aquest divendres. Després del partit a Qatar del passat dimarts, Luis Enrique va concedir dos dies de descans a la plantilla. D’aquesta manera, el tècnic asturià ha dirigit una sessió matinal amb els jugadors disponibles del primer equip al Camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper per començar a preparar el derbi d’aquest diumenge.

I és que el Barça s’enfrontarà a l’Espanyol en l’últim partit de Lliga de l’any 2016. Un partit en què els blaugranes tindran l’opció d’apropar-se al liderat i posar pressió al Reial Madrid, que aquest cap de setmana no jugarà el seu partit de Lliga per la disputa del Mundial de Clubs. L’equip es troba en un bon moment de forma després de guanyar i fer un bon joc a Pamplona davant l’Osasuna. Un partit que els blaugranes van guanyar per 0-3 i que van tornar les bones sensacions.

El primer equip vol tancar l’any de la millor manera possible i té com a objectiu principal guanyar a l’Espanyol i superar l’eliminatòria davant l’Hèrcules el proper dimecres al Camp Nou. Així doncs, la plantilla blaugrana acabarà de preparar els últims detalls del derbi aquest dissabte al matí i posteriorment, Luis Enrique parlarà en roda de premsa prèvia al derbi. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut