Luis Enrique: “El derbi és un partit diferent”

Luis Enrique: “El derbi és un partit diferent”

El tècnic asturià ha destacat la solidesa defensiva de l’Espanyol, equip sobre el qual ha assegurat que arriba en bon moment

El FC Barcelona s’enfrontarà aquest diumenge a l’Espanyol (20.45 h) al Camp Nou en la 16a jornada de la Lliga espanyola. Els blaugranes arriben al matx després d’haver guanyat amb contundència en la darrera jornada de Lliga davant l’Osasuna, i Luis Enrique ha destacat: “Tots dos equips arribem en un bon moment”. A més, l’asturià ha afirmat que “els derbis són partits diferents, amb una gran importància”.

A continuació, repassem les declaracions més destacades de la roda de premsa de Luis Enrique Martínez:

  • “El derbi és un partit amb molta importància per a tots els culers, és un partit diferent”.
  • “Tots dos equips arribem en un bon moment. L’Espanyol és un equip sòlid al qual costa fer gols, i haurem d’intentar que no ens generin jugades a contracop. Serà un partit intens, esperem que hi hagi un bon espectacle”.
  • “No hem utilitzat enfrontaments de temporades anteriors. Hi ha diferents jugadors i un entrenador diferent. Hem valorat els darrers partits d’aquesta temporada”.
  • “Per veure el nivell de l’Espanyol haurem d’esperar al final del partit. Són un equip solvent en defensa en bloc, es replega al seu camp i deixa generar molt poques ocasions de gols i espais. A més, surten molt de pressa al contraatac amb jugadors hàbils i ràpids”.
  • “La renovació de Suárez? Cada vegada que hi ha una renovació són notícies importants que reforcen el Club i els jugadors”.
  • “Jo estic a favor de tot el que sigui ajudar l’àrbitre. L’evolució del futbol ha d’anar per allà, i després s’hauria de veure quina mena de jugades hauríem de valorar. En tot allò que sigui ajudar el col·lectiu arbitral hi estaré a favor. No sempre hem de culpar els àrbitres”.
  • “En totes les ciutats hi ha derbis i partits importants. És un partit bonic per jugar, pel que genera abans i després, i també per allò que passa al camp i l’ambient que s’hi genera. Són bonics de jugar, sobretot si els guanyes”.
  • “Espero que tot estigui dins del paràmetre que s’ha de veure dins un partit de futbol. És important saber controlar les emocions per demostrar que és un esport”.
  • Té molta importància vèncer, és l’única manera que tenim de pressionar el líder”.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut