Els records del 2016, l’any del doblet

Els records del 2016, l’any del doblet

Un repàs al més destacat del 2016, que va acabar amb la consecució d’una nova Lliga i Copa del Rei, a més de la Supercopa d’Espanya

Queda poc perquè finalitzi un altre any que formarà part de l’etapa gloriosa del FC Barcelona. I és que si l’any 2016 es recordarà per alguna cosa és per la consecució, en una mateixa temporada, de la Lliga i la Copa del Rei per setena vegada en la història del Club.

La Lliga es va assolir contra el Granada, en l’última jornada del campionat domèstic. La Copa, èpicament a la pròrroga, contra el Sevilla. Dos títols que van arribar junts per segon any consecutiu, celebracions que es repeteixen concretament des de l’arribada de Luis Enrique a la banqueta del Barça. El tècnic asturià, de fet, i sumant la Supercopa d’Espanya que es va guanyar a l’estiu d’aquest 2016, també contra el Sevilla, ja suma 8 de 10 títols possibles. En aquest 2017, doncs, buscarà seguir ampliant la xifra.

25 minuts per fer un gran repàs

Per recordar el millor d’aquest 2016, Barça TV ha preparat aquest documental amb el més destacat de l’any. A més d’aquests tres títols assolits, el vídeo també fa un repàs d’altres aspectes destacats, com ara la Bota d’Or de Luis Suárez, la remodelació de la plantilla en el primer any posterior a la sanció de la FIFA i les renovacions d’alguna les peces clau de l’equip (Busquets, Mascherano, Suárez i Neymar).

Tot plegat per recordar un 2016 novament històric, que deixa imatges que valen la pena repassar.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut