La llista de convocats per enfrontar-se al Borussia Mönchengladbach

La llista de convocats per enfrontar-se al Borussia Mönchengladbach

Luis Enrique no comptarà per aquest duel amb els sancionats Rakitic i Neymar Jr, amb el lesionat Jérémy Mathieu ni tampoc amb els descartats Ter Stegen i Piqué; Marc Cardona, del filial, completa la convocatòria

El Barça tancarà aquest dimarts al vespre la fase de grups de la Lliga de Campions davant el Borussia Mönchengladbach al Camp Nou (20.45 hores). I ho farà com a primer de grup passi el que passi. I és que els blaugranes van assegurar la primera plaça a Celtic Park després de guanyar-hi i que el Manchester City empatés davant el Borussia de Mönchengladbach. Els alemanys arriben al partit també amb la classificació per a l’Europa League assegurada. Tot i que no hi haurà cap classificació en joc, el cert és que el Barça buscarà una victòria que el torni cap al camí de la victòria després de tres empats consecutius i seguir amb la seva solvència a Europa.

D’aquesta manera, per aquest duel Luis Enrique que no pot comptar amb els sancionats Rakitic i Neymar Jr, ni tampoc amb el lesionat Jérémy Mathieu, ha deixat fora per decisió tècnica a Ter Stegen i Gerard Piqué. Qui sí que entra a la llista és Marc Cardona del filial, que després de debutar amb el primer equip davant l’Hèrcules podria tenir el seu debut a Europa si juga.

Així doncs, la llista dels 18 convocats és la següent: Cillessen, Masip, Sergio, Denis, Arda, A.Iniesta, Suárez, Messi, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Cardona (29).

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut