Daniele Massaro: “Riqui Puig juga amb molta personalitat, sempre amb el cap amunt”

Daniele Massaro: “Riqui Puig juga amb molta personalitat, sempre amb el cap amunt”

La llegenda del futbol italià s’ha desfet en elogis pel migcampista un cop acabat el partit entre el Milan i el Barça al Levi’s Stadium

El jove blaugrana Riqui Puig, que ha fet un gran partit davant el Milan de Gattuso, ha jugat la segona meitat del partit amb una gran actuació davant l’equip rossonero en la derrota dels barcelonistes per 1-0 al Levi’s Stadium de San Francisco. Un cop finalitzat el partit, Daniele Massaro, una llegenda del futbol italià, s’ha desfet en elogis pel migcampista format a La Masia. “Riqui Puig juga amb molta personalitat, sempre amb el cap amunt. Podem ser davant del nou Iniesta”, ha expressat.

El “8” del Barça a la gira americana ha pogut intercanviar la samarreta amb l’italià. Puig ha comentat que “el meu pare em va dir que Massaro va marcar dos gols al Barça a la final de la Champions del 94 i que és una llegenda del futbol”. El jove blaugrana també ha explicat el que li havia dit l’exfutbolista: “M’ha comentat que li ha agradat molt com he jugat”. Passat i futur del futbol han pogut fer-se una fotografia per a la memòria.

El davanter italià de la dècada dels noranta també ha tingut temps per elogiar la filosofia del planter blaugrana: “Sempre busquen el talent. De mica en mica van buscant joves jugadors per fer-los entrar al primer equip.”

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut