L’exigent calendari del mes de gener

L’exigent calendari del mes de gener

Durant les properes setmanes, el FC Barcelona afrontarà un gran nombre de partits que pot anar augmentant si avança rondes a la Copa del Rei

El FC Barcelona afronta un frenètic mes de gener que encara pot ser més exigent si els blaugranes superen l’Athletic Club als vuitens de final de la Copa del Rei. Actualment, els homes de Luis Enrique tenen 6 partits per als propers dies, però que podrien ser 8 si aconsegueixen accedir als quarts de final de Copa. I en només 24 dies (del 5 al 29 de gener). Sens dubte un inici d’any trepidant per a un equip que vol guanyar-ho tot.

Els culers donaran el tret de sortida d’aquest ‘Tourmalet’ amb el partit d’aquesta nit davant l’Athletic Club a San Mamés (21.15 h), duel corresponent a l’anada dels vuitens de final de la Copa. Tot seguit, els homes de Luis Enrique tornaran a la Lliga viatjant a Vila-reial (diumenge 8 de gener, 20.45 h) per acabar una primera setmana d’any força intensa amb un complicat doble desplaçament.

Només tres dies després, els blaugranes rebran l’Athletic per intentar certificar el pas als quarts de final de la Copa (11 de gener, 21.15 h), i en menys de tres dies, de nou hi haurà visita a l’Estadi: Las Palmas, en la 18a jornada de Lliga (14 de gener, 16.15 h).

La setmana següent, tot dependrà del que passi a la Copa davant els bascos. Si el FC Barcelona supera la ronda, haurà d’afrontar l’anada dels quarts de final el dia 18 de gener, i, si no, no serà fins al dissabte dia 22 quan arribi el proper compromís. Serà a Ipurua, l’estadi de l’Eibar (20.45 h), en el duel corresponent a la darrera jornada de la primera volta.

Per finalitzar el frenètic mes de gener, els blaugranes s’enfrontaran al Betis al Benito Villamarín (12.00 h) el dia 29 en la primera jornada de la segona volta lliguera, amb la possibilitat de disputar la tornada d’uns hipotètics quarts de final el dia 25 de gener.

Cal destacar que dels quatre duels de Lliga que tindran els culers, tres seran a domicili. A més, sumat al matx de Copa a San Mamés i a la possibilitat de disputar els quarts de final, el FC Barcelona podria arribar a afrontar 5 partits a domicili en, pràcticament, tres setmanes. 

A més, per si fos poc, la primera setmana del febrer, en cas de seguir avançant rondes, seria igual d’intensa, amb tres partits (les dues hipotètiques semifinals de Copa del Rei i el partit de Lliga contra l’Athletic) en només 7 dies. En total, podria arribar a suposar fins a 11 partits en 34 dies. En definitiva, un inici d’any molt intens per als de Luis Enrique. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut