El primer equip inicia la pretemporada 2018/19 aquest dimecres

El primer equip inicia la pretemporada 2018/19 aquest dimecres

La jornada estarà dedicada a les proves físiques i mèdiques

El primer equip de futbol reprendrà l’activitat a la Ciutat Esportiva Joan Gamper demà dimecres, 11 de juliol, a partir de les 9 hores, per tal de realitzar analítiques i passar les corresponents proves físiques i mèdiques. En aquest primer dia de pretemporada s’incorporaran un total de 15 jugadors de la plantilla.

Ernesto Valverde ha convocat el primer entrenament del curs per al dijous 12 de juliol, a les 10 hores. Els jugadors que s’incorporen aquest dimecres són els següents: Sergi Roberto, Rafinha, Cillessen, Munir, Samper, Douglas, Marlon, Semedo, Denis, Alcácer, Digne, André Gomes, Aleix Vidal, A.Ortolá i Aleñá (en procés de recuperació).

Quatre dies amb doble sessió

Després de les proves físiques i mèdiques, l'equip tornarà a trepitjar la gespa a partir del proper dijous. Ho farà en quatre dies de doble sessió -dijous, divendres, dissabte, dilluns- a les 10.00 i les 19.00 hores. Els jugadors gaudiran del diumenge lliure i tornaran a exercitar-se el proper dilluns 16 amb dos entrenaments més a la Ciutat Esportiva Joan Gamper.

 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut