La convocatòria per rebre l’Athletic Club

La convocatòria per rebre l’Athletic Club

Sergio, Iniesta i Digne segueixen amb el seu procés de recuperació i no estaran disponibles per al partit d’aquest dissabte; Masip, per decisió tècnica, tampoc forma part dels 18 convocats

El FC Barcelona rep l’Athletic Club aquest dissabte al Camp Nou (16.15 hores). Un partit en què els blaugranes només tenen la victòria entre cella i cella. Els de Luis Enrique tenen com a objectiu prioritari seguir posant pressió al líder per apropar-se a la primera plaça de la classificació. Després que els barcelonistes eliminessin el conjunt basc als quarts de la Copa del Rei fa dues tres setmanes, ara es tornen a enfrontar en al campionat domèstic. Un rival que sempre posa les coses difícils. Tot i que el Barça dimarts tindrà una cita important, també a l’Estadi, contra l’atlètic de Madrid per intentar certificar el resultat del partit d’anada i aconseguir el bitllet per a una altra final de Copa, els blaugranes se centren en guanyar el partit de Lliga contra els de Valverde.

D’aquesta manera, aquest dissabte al matí Luis Enrique ha fet pública la llista dels 18 jugadors convocats. Una convocatòria en el que no hi són Sergio, Iniesta i Digne que segueixen amb el seu procés de recuperació. Masip, per la seva banda, tampoc entra en la llista per decisió tècnica. Així doncs, els 18 convocats són els següents: Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Denis, Arda, Suárez, Messi, Neymar Jr, Rafinha, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Sergi Roberto, André Gomes, Aleix Vidal, Umtiti i Mathieu.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut