Luis Enrique: “Volem dedicar la Copa a l’afició perquè ha estat una peça clau”

Luis Enrique: “Volem dedicar la Copa a l’afició perquè ha estat una peça clau”

El bitllet per a la final no s’escapa (1-1) La final ens espera!

Luis Enrique Martínez s’ha mostrat orgullós de tornar a ser a una nova final. Serà la quarta del Barça de manera consecutiva i tindrà com a objectiu principal aixecar el títol de campió per tercera vegada seguida. Un fet històric que el mateix conjunt culer va ser l’últim a fer-ho entre el 1951 i el 1953. Un fet espectacular per a Luis Enrique: “Som un Club guanyador amb un grans jugadors i una afició que està sempre a l’altura. En un dia com avui ha pressionat al rival i han estat per sobre nostre. “Volem dedicar la Copa a l’afició perquè han estat una peça fonamental per passar l’eliminatòria”, ha elogiat el tècnic asturià. I ha afegit: “Som a una nova final i la gaudirem”.

El preparador blaugrana ha explicat que arribar a la final “ha estat un procés dur i difícil perquè tots els rivals ens han presentat moltes complicacions”. I és que els blaugranes han hagut d’eliminar l’Hèrcules, l’Athletic Club, la Reial Societat i l’Atlètic de Madrid. Aquest últim després d’un partit de tornada al Camp Nou complicat. Així ho ha reconegut Luis Enrique que ha asseverat que el conjunt matalasser “ens ha obligat a jugar al darrere i no hem sabut sortir, però ens hem de fixar en el positiu i millorar”. “L’equip ha sabut patir i els culers també. La sort avui ha estat de cara, però pel global de l’eliminatòria mereixem ser a la final”.

Qüestionat per les dues expulsions blaugranes de Sergi Roberto i Luis Suárez, el tècnic asturià ha expressat que li sap greu “pels jugadors, però el més important és que el Barça pot guanyar la final”. De fet, Luis Enrique ha reconegut que “amb el canvi d’Aleix Vidal buscàvem treure Sergi Roberto perquè tenia una targeta groga, però han hagut de treure finalment a Mascherano perquè amb inferioritat buscaven un perfil més defensiu”.

Finalment, Luis Enrique ha elogiat la tasca de Jasper Cillessen, que ha fet aturades de mèrit aquesta nit al Camp Nou: “Per això tenim dos porters. Ha estat molt bé sota pals i precís en l’inici del joc. Ha estat a un molt bon nivell”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut