Neymar Jr i la seva exhibició estel·lar contra el RC Celta de Vigo

Neymar Jr i la seva exhibició estel·lar contra el RC Celta de Vigo

Un recull amb les millors jugades del partit del brasiler, en què va fer un gol de fantasia i va enlluernar tothom amb el seu joc

De l’exhibició que va protagonitzar el Barça aquest dissabte contra el RC Celta de Vigo (5-0), un dels jugadors que més va meravellar el Camp Nou va ser Neymar Jr. El brasiler en va ser un dels protagonistes, perquè va fer un gol, el segon dels cinc de l’equip, amb una vaselina deliciosa que va superar Sergio Álvarez amb suavitat. Però, més enllà d’aquesta diana, extraordinària, Neymar va fer un partit de fantasia, ple de màgia i toc de qualitat. Amb el duel sentenciat, va ser substituït al minut 68, i els aficionats barcelonistes van aprofitar per acomiadar el crac blaugrana amb una sonora ovació.

D’aquesta manera, el davanter del Barça completa una gran setmana tant en l’apartat col·lectiu com en l’individual, i ha marcat de manera consecutiva a l’Estadi en el matx contra l’Sporting (6-1) i contra el Celta. Que el brasiler està en un moment dolç no és cap secret, i contra el conjunt gallec ho va tornar a demostrar. I és que Neymar va completar amb èxit 11 dels 18 regats que va intentar, xifra que representa un rècord a la Lliga aquesta temporada.

Si no vas poder veure la seva exhibició, o simplement vols tornar a gaudir de les seves millors jugades, reprodueix aquest vídeo en què es mostra un recull dels millors detalls del davanter brasiler contra el Celta de Vigo de Berizzo.  

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut