Luis Enrique: Vuit títols a la butxaca i tres més per endavant

Luis Enrique: Vuit títols a la butxaca i tres més per endavant

El tècnic, que ha anunciat l’adéu a la banqueta blaugrana per al final de temporada, vol tancar l’etapa culer ampliant el palmarès de títols

Luis Enrique Martínez ha anunciat després de la golejada contra l’Sporting de Gijón (6-1) que al final de temporada deixarà de ser l’entrenador del primer equip del FC Barcelona. L’asturià no renovarà el seu contracte i, així, haurà estat al capdavant del conjunt culer durant tres temporades. Ara afronta els últims tres mesos de competició amb l’objectiu de continuar sumant títols per engreixar les vitrines.

Després de dues temporades i mitja, el balanç de Luis Enrique és envejable: vuit títols de deu possibles. L’asturià es va estrenar al primer equip amb un triplet històric en el primer curs a la banqueta culer, i no ha parat de guanyar títols fins avui en dia. Ara, amb tres mesos per endavant, queden tres copes possibles més: la Lliga de Campions, la Lliga i la Copa del Rei.

L'asturà suma dues Lligues, dues Copes del Rei, una Lliga de Campions, una Supercopa d’Europa, una Supercopa d’Espanya i un Mundial de Clubs. Però tot segueix, i per davant queda la possibilitat d’ampliar el palmarès fins a un màxim d’11 títols en l’etapa de Luis Enrique al capdavant de l’equip. I és que el Barça encara està viu a les tres competicions.

Tot i la situació difícil de l’eliminatòria europea contra el PSG, el conjunt barcelonista intentarà remuntar-la dimecres al Camp Nou per continuar avançant als quarts de final. A la Lliga, amb 13 jornades per disputar-se, els blaugranes lluiten per assolir el liderat i repetir títol per tercer curs consecutiu. Per últim, a la Copa del Rei, els culers disputaran la final el 27 de maig al Vicente Calderón contra l’Alabès.

Luis Enrique diu adéu a la banqueta del Barça, però deixa clar que “queden tres mesos apassionants” i demana un “esforç màxim” per tancar aquest tram final de curs amb èxit.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut