Luis Enrique: “El Sevilla és un rival temible”

Luis Enrique: “El Sevilla és un rival temible”

“El partit de la primera volta ens serveix d’exemple, el Sevilla voldrà tenir la pilota i té molt futbol”, afirma el tècnic blaugrana

El FC Barcelona afronta aquest dimecres un nou partit de Lliga. Serà la jornada 30 i davant el Sevilla al Camp Nou, un duel atractiu i dels marcats en vermell al calendari a principi de temporada. Els de Sampaoli arriben a l’Estadi en un moment de resultats no gaire bons, però per Luis Enrique són “un equip temible pel que han fet i pel que poden fer en qualsevol moment”. “Estem parlant d’una temporada molt exitosa la que està fent el Sevilla”, ha afirmat en roda de premsa prèvia al matx.

En aquest sentit, Luis Enrique ha explicat que tots els equips arriben necessitats a aquestes jornades per aconseguir els objectius proposats a principi de curs: “Nosaltres també hi arribem necessitats per lluitar la Lliga”. Sobre el plantejament tàctic, Luis Enrique ha reconegut que s’ha fixat en el partit de la primera volta jugat al Sánchez Pizjuán, que va tenir dues parts clarament diferenciades, tot i que l’equip va acabar guanyat (1-2): “Serveix d’exemple per al partit de demà. És un rival que vol tenir la pilota, que acumula jugadors a dalt i que té molt futbol, suficient per jugar en llarg i en curt. Ens generarà complicacions, segur”.

Preguntat per noms propis, Luis Enrique ha parlat d’Iniesta, Suárez i Rakitic. Sobre el capità blaugrana, ha afirmat que, tot i que “ha tingut dues lesions de mala fortuna aquesta temporada”, “torna a estar de nou al seu màxim nivell i és una garantia poder comptar amb ell en aquest tram final de temporada”. De Suárez, que va ser el líder indiscutible de la golejada a Granada, ha elogiat “el caràcter competitiu sobre el camp”. Quant a Rakitic, l’ha qualificat de jugador “excepcional i líder per les coses que aporta ofensivament i defensivament”.

Finalment, el preparador blaugrana ha explicat que l’horari del partit (19.30 hores) no és el millor perquè els aficionats puguin venir, però ha afirmat que “així és el calendari i toca jugar”. “Desitjo que puguem comptar amb el màxim suport perquè és clau per a nosaltres”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut