Luis Enrique: “La Lliga passa per Màlaga”

Luis Enrique: “La Lliga passa per Màlaga”

“Si no guanyem aquests tres punts i els rivals sí que ho fan tindrem més complicacions per guanyar el títol”, assegura el tècnic blaugrana

El Barça afronta aquest dissabte un nou compromís a la Lliga. Serà davant el Màlaga a La Rosaleda en un partit en què els blaugranes han de continuar sumant els tres punts per tenir opcions a la Lliga. “La Lliga passa per Màlaga. Si no guanyem aquests punts i els rivals sí que ho fan tindrem més complicacions i no mirem més enllà”, ha afirmat Luis Enrique en la roda de premsa prèvia al partit conscient que el duel no serà gens fàcil: “Sempre hem tingut problemes quan juguem contra ells, a títol individual té molta qualitat i serà una bona prova per continuar amb possibilitats a la Lliga”.

El Màlaga és un dels equips que a l’equip li ha costat més superar en els últims tres anys: “Curiosament, a més, ha estat amb entrenadors diferents, Javi Gracia i Juande Ramos i ara ens enfrontarem amb Michel. Crec que està lligat al nivell individual dels seus jugadors, capaços de crear problemes ofensivament i defensivament. Esperem fer un bon partit per resoldre’l”. I ha recordat: “La Corunya, en canvi, era un lloc on sempre guanyàvem bé i aquest any hi vam perdre, així és el futbol. Ens centrem a guanyar demà”.

Preguntat per la possible alineació, Luis Enrique ha explicat que no tindrà en compte el partit de dimarts vinent contra la Juventus, perquè “són dues competicions diferents”. “Ens hem de centrar primer en la Lliga, sabem que en breu torna la Champions, que ens atreu molt, però ja sabem quins riscos té no centrar-se en la Lliga”.

Finalment, el preparador blaugrana ha reconegut: “Veig l'equip capacitat per guanyar els vuit partits que queden del campionat, tot i que sabem que és molt difícil guanyar de manera consecutiva aquest nombre d'enfrontaments”, ha sentenciat.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut