La ratxa de Leo Messi contra el Sevilla

La ratxa de Leo Messi contra el Sevilla

El crac argentí, que torna a l’equip després de complir sanció, ha marcat sis gols en els últims quatre partits de Lliga al Camp Nou contra el conjunt andalús

Aquest dimecres (19.30 hores) arriba al Camp Nou un dels equips amb què Leo Messi obté millors registres: el Sevilla. Així ho acrediten els números de l’argentí en les últimes visites a Barcelona del conjunt andalús. L'equip dirigit per Jorge Sampaoli és el quart classificat de la Lliga, i mira de redreçar la trajectòria dels últims partits per mantenir la lluita per les places que donen accés a la Lliga de Campions. Davant d’això, el Barça plantejarà tot el seu ventall de recursos, i un d’aquests té nom i cognom: Leo Messi.

L’argentí ha marcat a tots els equips contra els quals s’ha enfrontat a la Lliga –l’últim va ser el Las Palmas-, però amb alguns ha estat més encertat que amb altres. I una de les seves víctimes preferides és el Sevilla, que ha rebut 21 gols en Lliga del ‘10’ blaugrana –igualat amb l’Atlètic de Madrid. De fet, les dades de Messi en les últimes visites de l’equip andalús a l’Estadi són per tremolar: sis gols en quatre partits, amb un hat-trick inclòs i un rècord per a la història. A més, a aquests registres caldria sumar el gol que va aconseguir en el duel d’aquesta temporada a la tornada de la Supercopa d’Espanya.

El ‘10’ culer ha estat decisiu en les últimes visites del Sevilla a la Lliga. El curs 2012/13, l’argentí va certificar una remuntada exprés a l’inici de la segona part (2-1), i, uns mesos després, ja el curs 2013/14, va participar amb un altre gol en un triomf (3-2) decidit en temps de descompte. El de la temporada següent (2014/15), ja amb Luis Enrique a la banqueta, segurament va ser el duel més especial en el record de Leo Messi. I és que aquell 22 de novembre del 2014, l’argentí va superar el registre històric de gols de Telmo Zarra a la Lliga (251). I ho va fer ni més ni menys que amb un hat-trick (5-1). L’últim, el de la temporada passada, va servir per iniciar la remuntada que acabaria deixant els tres punts al Camp Nou (2-1).

En el vídeo repassem aquests últims gols de Leo Messi contra el Sevilla, abans d’afrontar una nova visita del conjunt andalús al Camp Nou. Aquest dimecres, el conjunt de Luis Enrique rep el millor Sevilla dels últims anys, però que passa per un petit sotrac de resultats. I ho farà amb la presència del ‘10’, que es va perdre l’últim partit a Granada per sanció. Un Messi que buscarà allargar la seva particular història d’èxit contra l’equip sevillà.
Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut