Dani Alves i el FC Barcelona es retrobaran al Juventus Stadium de Torí

Dani Alves i el FC Barcelona es retrobaran al Juventus Stadium de Torí

El brasiler, que va ocupar la banda dreta blaugrana durant vuit temporades, s’enfrontarà als de Luis Enrique per primera vegada des que va deixar el Club a l’estiu del 2016

Els quarts de final de la Champions League estan a tocar. I si vol continuar viu a la competició domèstica, el FC Barcelona haurà de superar la Juventus, rival amb què es va trobar a la final de la màxima competició europea l’any 2015 a Berlín. Un dels jugadors que en aquella final van defensar la samarreta blaugrana va ser el brasiler Dani Alves. Ara, dues temporades després, té la possibilitat de jugar un altre Barça-Juventus, però aquest cop ha farà amb la Vecchia Signora.

Aquesta serà la primera vegada que Alves es retrobi amb el que va ser el seu equip durant vuit temporades, després que a l'estiu passat, a principis de juny del 2016, s'anunciés que no seguiria. I va marxar amb un palmarès envejable i després d’haver captivat el cor de tots els blaugranes amb el seu compromís i la seva simpatia.

Vuit anys de continuïtat

Des que va arribar al Club a l’estiu del 2008 procedent del Sevilla, Dani Alves va ser un fix a la banda dreta del FC Barcelona, on va jugar més de 40 partits per temporada (48 de mitjana). Vuit anys en què no va parar d’acumular títols i reconeixements. 

De fet, el brasiler va marxar com a segon jugador estranger de la història del Barça amb més partits (391), només superat per Leo Messi, i amb un total de 23 títols: sis Lligues, tres Champions, quatre Copes del Rei, tres Supercopes d'Europa, quatre Supercopes d'Espanya i tres Mundials de Clubs.

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut