Luis Enrique: “Necessitem que boti el Camp Nou per viure una altra nit especial”

Luis Enrique: “Necessitem que boti el Camp Nou per viure una altra nit especial”

El tècnic confia plenament en les opcions del seu equip, però assegura que necessitaran l’afició per aconseguir una nova remuntada a la Lliga de Campions

“Ho intentarem fins al final. Els que van viure al Camp Nou la nit contra el PSG tenen una nova oportunitat per gaudir d’una altra nit històrica. Fins al minut 95 hem d’estar tots junts”. Aquest és el missatge que ha volgut enviar Luis Enrique Martínez en la prèvia del partit contra la Juventus, en què el FC Barcelona haurà d’intentar assolir una remuntada èpica per ser a les semifinals de la UEFA Champions League. “Hem de fer que l’afició s’endolli amb el nostre joc, la nostra intensitat. Necessitem que boti el Camp Nou per viure una altra nit especial”, ha dit davant els mitjans de comunicació, abans d’afirmar: “Molts resultats al Camp Nou o la remuntada més recent contra el PSG són dades que conviden a l’optimisme. Això, a més, ha de crear un ambient de bogeria col·lectiva perquè tots els nostres jugadors juguin al seu millor nivell”.

El tècnic no té cap dubte que això serà així. De fet, ha quedat clar que hi confia plenament i ha assegurat que els blaugranes tindran "moltes opcions d’entrar en l’eliminatòria”. “Si fem el primer gol, el segon el farà el Camp Nou, mentre que el tercer caurà sol”. De tota manera, sap que no serà fàcil i, com que vaticina que “el rival tindrà opcions per marcar”, creu que “el nostre plantejament ha de ser fer cinc gols”. Així doncs, les claus seran “ser efectius, generar ocasions al rival per generar dubtes, [...] calmar les emocions dels nostres jugadors [...] i atacar, atacar i seguir atacant”.

Recuperant efectius

En la roda de premsa, el tècnic ha confirmat que recuperarà un jugador que ha arrossegat molèsties els darreres dies. “És una bona notícia la recuperació de Mascherano. Està en perfecte estat i disponible per demà". A més, també ha valorat el retorn de Sergio Busquets, després que es perdés el partit d’anada contra la Juventus per sanció: “Recuperar-lo és sempre una bona notícia. És dels jugadors més intel·ligents tàcticament i una peça bàsica per a nosaltres. Com més coses pugui fer, millor per a tots".

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut