Sessió de recuperació amb la Juventus a l’horitzó

Sessió de recuperació amb la Juventus a l’horitzó

Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper després del triomf contra la Reial Societat

La feina no s’atura a Can Barça. Els jugadors disponibles del primer equip s’han entrenat aquest diumenge al camp Tito Vilanova de la Ciutat Esportiva Joan Gamper  en la que ha estat la darrera sessió de la setmana. Un entrenament on els titulars contra la Reial Societat han realitzat sessió de recuperació, i on també hi han estat presents els jugadors del filial Carles Aleñá, Marc Cardona, Àlex Carbonell, Ignacio Abeledo i Borja López.

El FC Barcelona, després del treballat triomf davant el conjunt d’Eusebio Sacristán (3-2), ja prepara el vital duel contra la Juventus del proper dimecres (20.45 hores, Camp Nou), on els culers intentaran revertir el resultat del partit d’anada a Torí. A més, diumenge els homes de Luis Enrique visitaran el Santiago Bernabéu (20.45 hores) en el que serà un partit clau per a l’esdevenir de la Lliga. Sens dubte, una setmana intensa i amb molt en joc. 

Força Barça
Força Barça

Relacionat Amb aquest contingut

Tanca l'article

Relacionat Amb aquest contingut